Încearcă lucruri noi!

Pasiunea noastra  -  Calatoriile!

Timpul si bugetul - Resursele tale prețioase!

Avantajul nostru - Experienta de peste 15 ani in turism!

Interesul comun - Vacanțe complete!

 

Gift Card CompleTur – ofera vacante memorabile persoanelor dragi din viata ta

Adesea zilele agitate, orele lungi de la birou, provocarile venite din partea copiilor, ne fac sa uitam ca lumea din jurul nostru merita descoperita. Astfel ca, un gift card CompleTur, poate aduce zambetul pe fata celor dragi. Oricine isi doreste o escapada in doi intr-un city break sau intr-o oaza de relaxare, cateva zile intr-un parc de distractii cu copiii, o vacanta la mare sau la ski, o croaziera sau poate o vacanta de explorare in destinatii exotice. Pe toate le gasiti la CompleTur, iar cu gift card-ul nostru, vacanta e mai aproape.

Ce tipuri de gift card se pot comanda?

Iti punem la dispozitie 3 tipuri de carduri valorice: 300 ron, 500 ron si 1000 ron. Sau orice alta suma doresti sa oferi, vom personaliza voucherul pentru tine. Plata acestora se poate face online cu cardul sau prin transfer bancar.

Cum se poate folosi gift card-ul?

Foarte simplu. Beneficiarul cadoului acceseaza site-ul nostru www.completur.ro si isi rezerva vacanta dorita. In cazul in care prefera o oferta personalizata, ia legatura cu unul din consultantii nostri de turism, care ii va pregati cateva propuneri functie de perioada de calatorie, numarul de persoane, destinatie etc. Face alegerea potrivita pentru el si achita cu cardul cadou serviciile rezervate.

Conditii de utilizare

Cardurile Gift nu pot fi returnate sau preschimbate in bani.

Valabilitatea cardului este 1 an de la data achizitiei.

Valoarea achizitiei nu poate fi mai mica decat valoarea cardului. Sumele care depasesc valoarea cardului cadou se vor achita de catre beneficiar.